Doza de acordeon

 

SonorMIX Board 01 - cu 2 capsule dinamice Shure

 

 

Modelul Board 01 proiectat si produs de SonorMIX este o instalatie de captare a sunetului emis de acordeon. In termeni populari i se spune doza de acordeon.

Carcasa dozei este din aluminiu de culoare neagra de fabricatie germana.

Pe partile extreme avem doi suporti din cauciuc care ating masca acordeonului. Intre acesti suporti si masca se lipesc cateva straturi de banda dublu adeziva care are rolul de-a ateanua zgomotul produs de clape dar si de-a sustine intregul board fixat de masca instrumentului.

Pe partea frontala avem un potentiometru de volum iar pe partea laterala sus avem iesirea semnalului facuta prin mufa Jack mare de 6,3 mm.

Prin intermediul unui cablu adaptor semnalul se trimite de la Board la un emitator wirelles.

Acest cablu nu este inclus in pachet, de obicei il primiti in pachetul instalatiei wireless sau il puteti achizitiona optional (vezi in prima pagina categoria ACCESORII)

Board 01 poate fi legat si direct cu un cablu si conectat la intrarea unui canal pe un mixer audio insa semnalul va fi mult mai slab si va trebui ridicat gain-ul pe mixer.

_______________________________________________________________________________________

Compatibilitate: - cu toate instalatiile wireless pe care le recomandam - vezi in categoria INSTALATII WIRELES PENTRU ACORDEON.

Garantie produs: 2 ani (mai putin la capsule, care la caderi si socuri mecanice li se poate descentra bobina de pe magnet si astfel isi schimba spectrul audio).

Pret: 450 euro(TVA inclus) - in lei la cursul BNR +2%

Comenzi: Tel.: 0747 867 994

Program: LUNI-VINERI, 10.00-18.00

Stoc existent: 6 buc.

________________________________________________________________________________________

Plata se face la primirea coletului prin curier. Daca produsele sunt pe stoc, comanda se onoreaza intre 1-2 zile.